Ondernemingen

Martin van der Brugge is dirigent, maar ook een succesvol organisator.
 
Klassieke Muziek Producties
In aanloop naar het oprichten van Klassieke Muziek Producties was hij organisator en artistiek leider van diverse projecten. Al tijdens zijn conservatoriumopleiding heeft hij begeleidingsorkest 'Musica Iuncta' opgericht, dat later werd omgevormd tot het orkest 'Spectacular Symphonic Orchestra'. Met dit orkest trad hij onder meer op in de Beurs van Berlage met een Proms-programma en een Straussconcert in de Heineken Music Hall.

Sing Along Events
In 2001 werd Sing Along Events opgericht om in theaters meezingevenementen te organiseren, waarbij het publiek uit volle borst musicalsongs meezingt. In 2001 werd hij genomineerd voor de Philip Morris Music Award. Hij heeft bewezen dat commercie en kunst hand in hand kunnen gaan!
 
Nieuw Talent
Nieuw talent biedt diverse loopbaanadvies en coachingstrajecten aan voor afgestudeerde musici, zodat ook jij in de muziek aan de slag kunt en in je eigen onderhoud kunt voorzien.
 
Boek Solisten Nu
Boek Solisten Nu is het grootste online impresariaat voor professionele klassieke zangers.
 
Dirigenten Bemiddeling

Koren worden geïnformeerd over de beschikbaarheid van geschikte dirigenten en dirigenten worden geïnformeerd over vacatures bij bestaande koren. Door een beschrijving van profiel, functie-eisen en beschikbaarheid, kan een goede bemiddeling tot stand komen.