Nieuw Talent

 
Afgestuurd voor het conservatorium, en nu ?
 
Je bent afgestudeerd aan het conservatorium, je weet veel van muziek, je hebt al een paar mooie optredens achter de rug. Maar het blijft moeilijk om daar een goed belegde boterham aan over te houden.
 
Het opbouwen van een goede carrière gaat niet vanzelf. Hoe kom je aan betaalde opdrachten? Hoe regel jij de financiële

zaken?
 
Bij inschrijving bij Nieuw Talent vindt er eerst een intake-gesprek plaats. Hierin gaan we na welke vragen je precies hebt en wat je van de begeleiding verwacht. Daarna stel je samen met Nieuw Talent een plan van aanpak op. Dit plan is maatwerk en het gaat erom wat jij nodig hebt om in de muziek te kunnen slagen. Hierbij kun je denken aan:
  • Persoonlijk: waar ligt jouw talent, wat wil je bereiken?
  • Presentatie: hoe presenteer je jezelf?
  • Auditietraining
  • PR: maken van PR-materiaal
  • Marktorientatie: hierbij wordt gebruik gemaakt van het uitgebreide netwerk van Nieuw Talent
  • Netwerktraining: breng je eigen netwerk in kaart; leer hoe je dit kunt vergroten en oefen netwerkgesprekken
  • Begeleiding bij de administratieve, financiële, fiscale en juridische aspecten van het muziekvak
Op basis van het plan van aanpak dagen we je uit om zelf een actieplan op te stellen. Hierin beschrijf je welke acties je gaat ondernemen om de gestelde doelen te bereiken. Natuurlijk word je bij het uitvoeren daarvan stap voor stap begeleid door deskundigen, die kennis van zaken hebben op het betreffende gebied.
 
De initiatiefnemer van NieuwTalent, Martin van der Brugge, is inmiddels een succesvol dirigent, impresario en organisator van muziekevenementen in binnen- en buitenland. Nieuw Talent heeft een uitgebreid netwerk van mensen die in de muziek iets betekenen. Daarnaast kan Nieuw Talent een beroep doen op deskundige auditietrainers,(loopbaan-) coaches, financiële en juridische specialisten. Deze delen graag hun kennis en ervaring met jou om je op weg te helpen.
 
Bent u geïnteresseerd, en wilt u hier meer over lezen? Dan kunt u hier klikken voor onze website.